duminică, 27 septembrie 2015

Ce este terapia cu ventuze si cand trebuie sa o folosim

In acest articol vom incerca sa explicam de anume presupune terapia cu ventuze masaj, cand este ideal sa apelam la aceasta forma de tratament precum si de eventualele pericole ale acestei terapii. 
Ventuze masaj

In primul rand, o data cu inmultirea numarului de terapii care cauta sa vindece afectiuni si patologii incercarea de a ne intoarce la medicina traditionala poate sa para mai mult ca un fel de actiune facuta din disperare si din lipsa de idei, insa de fapt lucruri nu stau asa intrucat atunci cand vorbim despre tratamente care au la baza terapii antice, care au fost practicate si testate sute de ani la randul, si pe care medicina moderna inca nu a reusit sa le indeparteze, acest lucru arata de fapt raportul dintre succesul medicinei traditionale compartiv cu cea moderna. 

Unele terapii din cadrul medicinei traditionale ofera o sansa foarte mare de succes iar acest lucru le-a convins pe foarte multe tinere aspirante a fi mamici la diverse metode considerate neconventionale in speranta ca isi vor creste fertilitatea in acest fel. Terapia cu ventuze se pare ca a fost imprumutata din cadrul medicinei traditionale chineze, iar vechimea acestui tip de terapie este foarte mare, ea fiind folosita pentru a trata o gama imensa de afectiune, dintre care si cea legata de fertilitate. In sine, tratamentul cu ventuze se bazeaza pe diverse tehnici care tin strict de fizioterapie, de osteopatie precum si de acupunctura. In acest sens ventuzele sunt pozitionate pe corp pentru a avea cel mai bun efect atat asupra circulatiei sangvine cat si pentru a imbuntati energia organismului pacientului. Dintre obiectivele majore ale tratamentului cu ventuze se numara ameliorarea circulatiei sangelui, reducerea celulitei, calmarea durerilor musculare precum si cresterea fertilitatii. 

In timpul unei sesiunui de tratament cu ventuze terapeutul tau va pozitiona multiple ventuze pe suprafata pielii corpului dumneavoastra, aceste ventuze fiind de forma unor borcanele din sticla. Ventuzele vor fi incalzite dinainte de a fi pozitionate pe piele, iar atunci cand sunt puse pe piele aerul din interior se va raci si va forma un vid care stimuleaza tot corpul. Aceasta tehnica se bazeaza pe stimularea anumitor zone specifice ale corpului care ulterior va antrena un proces intreg de insanatosire naturala a organismului. Fiind adeseori asociata ori cu masajul sau cu folosirea unor plante medicinale, terapia cu ventuze inlocuieste de foarte multe ori cu succes acupuncuta, fiind mult mai putin dureroasa. 

In ceea ce priveste momentul in care este cel mai eficient sa apelam la terapia cu ventuze, merita amintit faptul ca terapia cu ventuze are la baza ideea ca o data ce sunt eliminate toxinele si este imbunatatita circulatia, corpul uman sa va elibera in acelasi timp si de stres si de tensiune, astfel incat cel mai bun moment de a folosi aceasta terapie este tocmai in momentele cand va simtiti stresat sau tensionati. Toate aceste informatii, precum si multe altele le puteti gasi pe siteul http://ventussa.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu